Tilbage til forsiden
Det er for vildt

Print Job i Tiger

picture

Er du åben, glad, ansvarsbevidst, ærlig og kreativ?
Kan du lide at arbejde med mennesker?
Trives du med butiksarbejde?

Så er Tiger måske den rigtige arbejdsplads for dig.

Tiger er et utraditionelt firma med gode og hjælpsomme kollegaer. Vi lægger vægt på, at du er villig til at indgå i et bredt team med firmaets forskellige afdelinger. Tiger er en spændende arbejdsplads i løbende forandringer, hvor der lægges vægt på, at medarbejderne udvikler sig såvel personligt som fagligt. Tiger åbnede sin første butik i København i 1995 og har siden udvidet betydeligt i Danmark og i resten af Europa. Vi er i dag omkring 400 butikker i mere end 20 lande - og vi bliver hele tiden flere.

Tiger begyndte som en 10-kronersbutik, der solgte restvarer. I dag har vi flere forskellige priser, og Tiger designer selv en stor del af varerne, som man kun kan få i Tiger. Tiger udvikler sig og forandrer sig hele tiden. Selvom hverdagen er travl er Tiger en arbejdsplads med en afslappet stemning. Vi synes det er vigtigt, at den enkelte medarbejder engagerer sig og har det sjovt med at gå på arbejde. Tiger er en danskejet kæde der ejes af Zebra A/S.

Vi slår alle ledige stillinger op her på siden. Vi modtager derfor IKKE uopfordrede ansøgninger. Kan du slet ikke vente på, at din drømmestilling bliver ledig, så gå ind i din lokale butik og spørg efter butikschefen.